Gratis verzending boven € 60,-

Bij bestellingen boven de € 60,- worden geen verzendkosten berekend.Bij bestellingen minder dan € 60,- zijn de kosten € 5,99 voor Nederand en € 7,25 voor België en Duitsland.Aanstekerdeluxe.nl maakt gebruik van PostNL voor al haar verzendingen. Hieronder treft u de levertijden aan per besteldag. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een email met de bevestiging, de factuur en een Track & Trace code. Indien u niet thuis bent tijdens de levering zal de postbode het pakketje aan de buren aanbieden indien mogelijk. 

 Besteld voor 21:00       Levering             
 Maandag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag
 Donderdag  Vrijdag
 Vrijdag   Zaterdag
 Zaterdag  Dinsdag
 Zondag  Dinsdag

 

Op maandag t/m vrijdag vóór 21:00 uur besteld , is de volgende dag in huis. Wanneer een product niet op voorraad is, wordt dit in ons systeem aangegeven. Mocht de daadwerkelijke vooraad afwijken van de op de website aangegeven voorraad, zullen wij contact met u opnemen om uw bestelling eventueel gedeeltelijk te leveren zodat u zo snel mogelijk van uw bestelling kunt genieten. 

Bestellingen die op zaterdag en zondag gedaan zijn, worden maandag verstuurd en heeft u dinsdag in huis.

Rond de feestdagen kunnen bovengenoemde levertijden afwijken wegens drukte bij PostNL.Ons advies is dan ook :  BESTEL TIJDIG RONDOM DE FEESTDAGEN.