opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Levertijden

De meeste artikelen zijn direct leverbaar. Wanneer de bestelling voor 17.00 uur is geplaatst wordt deze dezelfde werkdag bij de koeriersdienst afgeleverd. PostNL heeft doorgaans een verzendtijd van 24-48 uur binnen Nederland. Wanneer het artikel niet voorradig is, wordt er meteen contact met u opgenomen.


Verzendingen binnen Nederland

Aanstekerdeluxe gebruikt PostNL post als verzendmethode. Bij bestellingen boven €50,- worden geen verzendkosten gerekend. Bij bestellingen tot €50,- heeft u de keuze om deze als brievenbus-pakket €3,95 of als pakketpost te versturen €6,95. Wij hebben deze opties in verband met verzendbewijs. Kies de optie waarvan u denkt dat mogelijk is. Op het moment dat u kiest om uw bestelling als brievenbuspakket te laten verzenden en dit niet mogelijk is (de bestelling moet toch als pakket verstuurd worden) nemen wij contact met u op.
 

Verzending naar Belgie

Aanstekerdeluxe gebruikt PostNL pakket post Internationaal als verzendmethode naar Belgie. Verzendkosten €9 bedragen.


Betreft de bezorging

• Wij bezorgen onze producten in heel Nederland, Belgie, Duitsland en de rest van Europa
• Bestellingen worden bezorgd op maandag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, en feestdagen is helaas niet mogelijk.
• Bezorgtijden tussen 09.00 en 20.00 uur.
• In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product in de avond wordt bezorgd.

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute bepalen. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.