opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Imco aanstekers

IMCO AANSTEKERS

Imco aansteker online kopen? Met een Imco aansteker bent u verzekerd van een top aansteker. Er bestaan verschillende imco aanstekers. Benzine of pijpaanstekers.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Imco aanstekers

In 1918 startte een Oostenrijkse fabriek (Julius Meister & Co.) de productie van hun eerste aansteker. Van oorsprong was het een fabriek die knopen fabriceerde. IMCO is hiermee tweede geregistreerde aanstekermerk ter wereld (na Ronson).

In 1936 werd de fameuze TRIPLEX Super ontwikkeld. Dit is het model wat op de dag van vandaag bekend staat als dé IMCO aansteker. . In de jaren ’50 is er een kleine aanpassing gekomen, maar het uiterlijk is nooit echt veranderd. In dezelfde periode werd de collectie uitgebreid met de JUNIOR IMCO en de STREAMLINE IMCO. In de jaren ’60 werd een serie succesvolle pijpaanstekers aan de collectie gevoegd.

Tot op de dag van vandaag zijn er ruim een half miljard aanstekers gefabriceerd.

Door de stijgende arbeidskosten in Europa en de groeiende vraag naar aanstekers in Azië is IMCO in 2013 overgenomen door het Japanse bedrijf Windmill. Dankzij deze overname is het geroemde merk gered en verzekerd van een mooie toekomst.

In November 2014 lanceert Aanstekerdeluxe.nl de ‘nieuwe’ IMCO aanstekers op de Nederlandse markt.