opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Colibri Sigaren SV V-Cutter / S-Cut - Gun Metal

Artikelnr: 910264

Deze luxe Colibri SV-cutter is een unieke combinatie sigarenknipper met zowel een vlakke schaar als de allom geprezen V-knipper. Bij een S-snede wordt, zoals de naam al aangeeft, net als bij een V-knipper een snee gemaakt in het afgedekte mondstuk. Verschil is dat bij een S-snede de snede recht is. Deze snee zorgt dat de rook geconcentreerder uit de sigaar komt waardoor de sigaar milder smaakt. De knipper is makkelijk te bedienen. De sigarenknipper zorgt ervoor dat uw afgedekte mondstuk word geopend en u kunt roken. Deze sigarenknipper kan verschillende formaten sigaren knippen.

77,50
Levertijd
Verzendkosten

Colibri Sigaren SV V-Cutter / S-Cut - Gun Metal

Specificaties:

  • Zowel vlakke schaar als V-knipper
  • Kleur : Gun metal
  • Gelijke druk tijdens het knippen
  • 2 jaar garantie
  • SKU: 27092016B

Sigaren knippen
Afhankelijk van de sigaar is het nodig om de kop eraf te knippen. Vaak gaat het hierbij om Long fillers met een afgedekte kopt. Door de kop eraf te knippen komt er een zeer vers stuk vrij waaraan gerookt kan worden.Let hier altijd op het model. Hier knip je dan aan de andere kant en dus niet aan de aflopende kant. Een groot aantal Nederlandse sigaren hoeven niet geknipt te worden. Deze kunnen direct gerookt worden.

Door het knippen van een sigaar op "normale" wijze, is de sigaar brandkoel en ruimer in hun rookkanaal. Via een "normale" sigarenknipper heeft u meer smaakbeleving ten op zichte van bijvoorbeeld een sigarenboor of een V-Knipper. De sigarenboor en V-knipper hebben weer het voordeel dat de rook geconcentreerder uit de sigaar komt, waardoor de smaak zachter is.

De eerste methode ("normaal knippen") wordt ook wel de guillotineknip genoemd omdat de kop er net als in een guillotine afgehakt wordt. Let goed op dat je de kop niet te groot knipt, hierdoor gaat niet alleen te veel sigaar verloren ook ontstaat er een grotere kans op scheuren. Een goede knipper heeft dan ook twee bladen zodat het scheuren wordt voorkomen, voor een startende roker kan één blad ook voldoende zijn.

De ander gebruikte methode van knippen zijn de de V-snede en het boren. Bij de V-snede wordt, zoals de naam al aangeeft, een snee gemaakt die ervoor zorgt dat de rook geconcentreerder uit de sigaar komt. Bij de methode van de sigarenboor draait het bovenste kapje uit de sigaar waardoor er een mooi rond gat ontstaat om de rook op te zuigen.

Colibri Sigaren SV V-Cutter / S-Cut - Gun Metal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.