opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Shag etui's

SHAGETUI'S

Leren shagetui of plastic shagzak online kopen? Hier vind u het meest complete aanbod lederen shagetui's, shaghouders van Nederland. Via aanstekerdeluxe kunt u gemakkelijk en snel een shagetui kopen. De etui's zijn te filteren op inhoud en materiaal soort. Zo vind u de perfecte shagzak.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Shagetui's
Wat voor shagetui's zijn er allemaal te koop op aanstekerdeluxe.nl? Wij verkopen verschillende shaghouders. Denk hierbij aan lederen, plastic of suede shagetui's.
 

Shagetui online via webshop kopen
Op aanstekerdeluxe.nl vind u de meest meest goedkope, lederen, plastic en suede shagetui's  in één webwinkel. De shagetui's zijn makkelijk te filteren, op inhoud, type, opslag. En meer. Hierdoor vind u makkelijk en snel dé shagetui welke bij u past.

Kwaliteit shagetui's

De shagetuis en shaghouders in ons assortiment zijn stevige, kwalitatief goede en goedkope shagetui's. De meeste shaghouders in ons assoriment zijn gemaakt van leder. Deze lederen/leren shagetui's in het assortiment zij met de hand gemaakt. Buiten de lederen shagetui's/ leren shagetui's/houders hebben wij ook plastic shagetui's in ons assortiment. Een shagetui is ideaal om een pakje shag in te bewaren. Een shagetui blijft stevig. Bovendien valt de tekst op het pakje op deze manier ook weg.