opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Falcon Twisted Carbon pijp

Artikelnr: 625150

Deze complete Falcon pijp beschikt over een gedraaide en gekleurde steel (stemp), een recht roer en een in kleur bijpassende pijpkop. Deze Falcon  kent een prima kwaliteit. Doordat de pijp jaren meegaat is de pijp een zeer gewild product. De pijp dient ingerookt te worden, dit moet gedaan worden met een naturel tabak. Het mondstuk kan niet losgemaakt worden van het roer !. Falconpijpen zijn verlijmd. Er zijn momenteel 4 kleuren op de markt ( Rood , Blauw , Geel en Groen ).

LET OP: de kleur van de pijpkop kan iets afwijken van de afbeelding.​

89,95

Kies kleur

  • Blauw
  • Geel
  • Groen
  • Rood
Levertijd
Verzendkosten

Falcon Twisted Carbon Pijp

Inhoud:

  • Pijpkop in bijpassende kleur
  • Gedraaide en gekleurde Pijpsteel
  • Pijproer

De Falcon pijp is een Amerikaanse uitvinding. De Falcon werd al in 1936 bedacht, en kent talloze tegenhangers die bekend staan onder de naam systeempijp. Sommige van die pijpen hebben een futuristische uitstraling.

De voornaamste eigenschap van de Falcon pijp is de afschroefbare pijpenkop, die op een aluminium schaaltje past waaraan de steel vast zit. Daarnaast heeft de steel van de echte Falcon verder als kenmerk een rookkanaal welke getordeerd is. Deze loopt vrij tussen een soort frame steel die de ketel met het mondstuk verbinden. Het plastic mondstuk is aan de steel gesealed en kan er niet vanaf worden genomen.

Alle pijpen uit de aanstekerdeluxe webshop zijn uitvoerig getest op duurzaamheid en kwaliteit. 

Falcon Twisted Carbon pijp heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items