opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

E-sigaretten

Electronische sigaret online via webshop kopen? Opzoek naar een e-sigaret die het beste bij je past, maar je weet nog niet welke je moet kiezen? Hier ons volledige assortiment e-sigaretten. Enkele starterset, dubbele starterset of Box Mod starterset. Geef hieronder via de filter je wensen aan en kom zo te weten welke elektrische sigaret het beste bij jouw past! 

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Electronische sigaretten.

Blijven genieten van het roken maar ondertussen ook bewust van je gezondheid en conditie? Daarnaast vind je het lastig om te stoppen met roken? De electronische sigaret is hét ideaale instrument om te stoppen of in ieder geval te minderen met echte sigaretten. Het is geen tovermiddel maar uit onderzoek is gebleken dat 75% van de electronische rokers nauwelijks tot geen sigaretten meer aanraakt. 

Het is bewezen dat electronisch roken 95% minder schadelijk is dan regulier roken. Goed is het niet; het beste van het slechtste. Een electronische sigaret bevat geen tabak en brand niet. Omdat dit niet gebeurd komen er geen schadelijke stoffen als teer en koolmonoxide vrij. 

Of je nu begint met electronisch roken of al wat ervaring hebt, ga ten alle tijden voor kwaliteit. Er zijn velen aanbieders en e-sigaretten op de markt. Op www.aanstekerdeluxe.nl hebben wij een selectie gemaakt van de beste e-sigaretten. De beste merken, welke kwalitatief zeer hoogwaardig zijn.