opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Halfzware Shag-Liquids / 10ml - Burley Blend

Artikelnr: 975703
Flavour Art

De halfzware shag smaak van Flavour Art is één van de beste in zijn soort. De halfzware shag smaak van Flavour Art lijkt erg op de echte halfzware shag. Een unieke smaakbeleving. In ieder potje zit 10 ML. Dit is te verglijken met 5 gangbare pakjes sigaretten. De liquid is te verkrijgen in 4.5 , 9  en 18 Mg. nicotine.

De potjes worden per 9 verkocht  ( Per Potje = € 4,44 ).

39,95

Kies nicotine gehalte

  • --Maak uw Keuze--
  • 4.5 mg. Nicotine
  • 9 mg. nicotine
  • 18 mg. Nicotine
Levertijd
Verzendkosten

Flavour-Art Liquids/10 ml - Burley Blend (9 Stuks)

De vloeistoffen van Flavour Art zijn onder hoge Europese normen geproduceerd in Italie. De ingredienten hebben allen de voedsel en famaceutische kwaliteit, die wordt bevestigd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid

Specificaties:

  • 10 ML
  • PG 50,2% / VG 35% / 10% Water / 3% natuurlijke smaakstoffen
  • Tabak (tobacco)
  • 0% teer
  • 8 filters

Voordelen
-Volle dampontwikkeling en pure smaken.
-Veiliger en gezonder door productie met de meest geavanceerde technieken.
-Geen teer.
-De smaken van ZenSation komen het dichtst in de buurt van echte sigaretten. Dit blijkt uit meerdere testen.
-Slimme verpakking met verzegeling, kinderbeveiliging en beveiliging tegen lekken.

Ingrediënten
E-liquids hebben over het algemeen een wisselende samenstelling. Alle verschillende ingrediënten zorgen voor de rook/damp ontwikkeling en voor de smaakbeleving. De vloeistof bevat naast smaakstoffen, Propyleen Glycon, plantaardige vegetarische glycerine en linalool.(Een basis ingrediënt voor alle geur-en smaakstoffen en vitamine E.) Al deze ingrediënten hebben te maken met de mate van rook/dampontwikkeling van de elektronische sigaret.

PG= Propylene Glycol

Er zijn gebruikers welke een hogere gevoeligheid voor PG ervaren, hierdoor ontstaan er irritaties aan bijvoorbeeld de keel. Voordeel is wel dat PG beter voor de levensduur van de coil/brander. Dit komt vanwege het feit dat de vloeistof minder ‘stroperig’ is, waardoor de coil/brander minder weerstand ervaart. PG is geurloos en kleurloos.

VG= Vegetal Glycerin

VG is dikker/stroperiger van structuur dan PG. Vaak wordt de damp van VG als zachter ervaren tenopzichte van liquids met voornamelijk PG. Daarnaast produceert VG meer damp (volgens onze klanten). Er zijn tegenwoordig e-liquids op de markt met 100% VG. Let hierbij wel op dat niet alle coilheads/branders geschikt zijn voor e-liquids met 100% VG. Over het algemeen wordt 100% VG alleen gebruikt bij overgevoeligheid voor PG. VG is in tegenstelling tot PG plantaardig.

 

Bestellen
Klik bij het artikel van je keuze op de 'bestel nu'-knop. Vul gegevens in en kies je bezorg- en betaalvoorkeuren. Rond je bestelling af door op de knop 'volgende' te klikken.

Bezorgen en verzendkosten
De meeste voorradige artikelen heb je de volgende dag al in huis. Wanneer je voor 17.00 besteld, sturen wij het product meteen naar je toe. Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Deze verzendkosten staan bij producten aangegeven. Aanstekerdeluxe gebruikt PostNL post als verzendmethode. Bij bestellingen boven €50,- worden geen verzendkosten gerekend. Bij bestellingen tot €50,- heb je de keuze om deze als brievenbus-pakket €3,95 of als pakketpost te versturen €6,95. Wij hebben deze opties in verband met verzendbewijs. Kies de optie waarvan je denk dat mogelijk is. Op het moment dat je kiest om uw bestelling als brievenbuspakket te laten verzenden en dit niet mogelijk is (de bestelling moet toch als pakket verstuurd worden) nemen wij contact met je op

levering
De meeste artikelen zijn direct leverbaar. Wanneer de bestelling voor 17.00 uur is geplaatst wordt deze dezelfde werkdag bij de koeriersdienst afgeleverd. PostNL heeft doorgaans een verzendtijd van 24-48 uur binnen Nederland. Wanneer het artikel niet voorradig is, wordt er meteen contact met je opgenomen.

Verzending naar Belgie en of andere Eurpese landen.
Aanstekerdeluxe gebruikt PostNL pakket post Internationaal als verzendmethode naar Belgie en of andere Europese landen. Verzendkosten €9 bedragen.

Halfzware Shag-Liquids / 10ml - Burley Blend heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items