opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

EXCLUCIG PLATINUM LABEL E-LIQUID SUMMERTIME 10ML

Artikelnr: 409256
Exclucig Platinum Label

ExcluCig Platinum Label Summer Time ( voorheen Summer ray )  is een fruitige en verfrissende zomersmaak van verschillende fruitsoorten. Een heerlijke smaak om lekker bij weg te dromen met de gedachte aan een zomerse cocktail op een tropisch strand. Echte fijnproevers zullen al watertanden bij het vooruitzicht van deze fenomenale combinatie. De sluiting heeft kinderbeveiliging. De liquid is te verkrijgen in 0, 1.5 , 3 , en 6 mg. nicotine. Een potje heeft 10 ML. liquid.

3,95

Kies nicotine gehalte

  • 6 mg. Nicotine
Verzendkosten
x

EXCLUCIG PLATINUM LABEL E-LIQUID SUMMER TIME 10ML

De ExcluCig Platinum e-liquids hebben unieke, gelaagde smaken en produceren veel damp. Deze liquids hebben een hoog VG-gehalte en zijn daarom tevens uitermate geschikt voor Sub-Ohm dampen. De ExcluCig Platinum e-liquids worden geleverd in een stijlvolle verpakking en met een kindveilige sluiting.

Product omschrijving

  • Smaak: Summertime (Voorheen Summer Ray)
  • Inhoud: 10 ml
  • Nicotine: 0 , 1.5 , 3 of 6 mg
  • Verhouding PG/VG: 30% PG, 70% VG

PG= Propylene Glycol

Er zijn gebruikers welke een hogere gevoeligheid voor PG ervaren, hierdoor ontstaan er irritaties aan bijvoorbeeld de keel. Voordeel is wel dat PG beter voor de levensduur van de coil/brander. Dit komt vanwege het feit dat de vloeistof minder ‘stroperig’ is, waardoor de coil/brander minder weerstand ervaart. PG is geurloos en kleurloos.

VG= Vegetal Glycerin

VG is dikker/stroperiger van structuur dan PG. Vaak wordt de damp van VG als zachter ervaren tenopzichte van liquids met voornamelijk PG. Daarnaast produceert VG meer damp (volgens onze klanten). Er zijn tegenwoordig e-liquids op de markt met 100% VG. Let hierbij wel op dat niet alle coilheads/branders geschikt zijn voor e-liquids met 100% VG. Over het algemeen wordt 100% VG alleen gebruikt bij overgevoeligheid voor PG. VG is in tegenstelling tot PG plantaardig.

EXCLUCIG PLATINUM LABEL E-LIQUID SUMMERTIME 10ML heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: