opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

E-liquids

E-LIQUIDS 

E-Liquids online kopen voor de beste prijs? De opkomst van de e-sigaret heeft er voor gezorgd dat er steeds meer merken en smaken op de markt komen. Wij leveren alleen goedgekeurde en gecertificeerde e-liquids. In een flesje liquid zit geen teer. De hoeveelheid nicotine kunt u zelf bepalen. Let hierbij op de hoeveelheid VG en PG*. Geef in de filter de specificaties aan die voor u het belangrijkst zijn, en kom zo te weten welke e-liquid er het beste bij u past!

Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

PG= Propylene Glycol

Er zijn gebruikers welke een hogere gevoeligheid voor PG ervaren, hierdoor ontstaan er irritaties aan bijvoorbeeld de keel. Voordeel is wel dat PG beter voor de levensduur van de coil/brander. Dit komt vanwege het feit dat de vloeistof minder ‘stroperig’ is, waardoor de coil/brander minder weerstand ervaart. PG is geurloos en kleurloos.

VG= Vegetal Glycerin

VG is dikker/stroperiger van structuur dan PG. Vaak wordt de damp van VG als zachter ervaren tenopzichte van liquids met voornamelijk PG. Daarnaast produceert VG meer damp (volgens onze klanten). Er zijn tegenwoordig e-liquids op de markt met 100% VG. Let hierbij wel op dat niet alle coilheads/branders geschikt zijn voor e-liquids met 100% VG. Over het algemeen wordt 100% VG alleen gebruikt bij overgevoeligheid voor PG. VG is in tegenstelling tot PG plantaardig.