E-sigaret

E-sigaretten en e-liquids online via een webshop kopen? De mogelijkheden van electronisch roken zijn onbeperkt. Er bestaan wegwerp- en navulbare e-sigaretten, starterset en e-sigaretten voor gevorderden. E-liquids in meer dan 1000 verschillende soorten en maten. En veel meer. Op aanstekerdeluxe.nl kunt u gemakkelijk en snel op categorie zoeken. Vervolgens zijn de producten simpel te filteren om zo hét product te vinden welke het beste bij je past.

 • Breed assortiment
 • Vandaag besteld = morgen in huis!
 • Altijd scherpe prijzen

884 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
884 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

ELEKTRISCH ROKEN

De mogelijkheden van elektronisch roken zijn onbeperkt. Er bestaan ontelbaar veel varianten electronische sigaretten, onderdelen en e-liquids/navullingen. Op deze pagina proberen wij op een simpele manier te vertellen welk product u en vooral waarom dit product het beste bij u past.

ELEKTRISCHE SIGARETTEN

De elektronische sigaret is instrument om minder te roken en misschien wel een instrument om te gaan stoppen met roken. Bovendien mag de elektronische sigaret in (bijna) alle openbare ruimtes gebruikt worden.
In de wereld van de
elektronische sigaretten is het momenteel een waar doolhof. Ons persoonlijk advies is afgestemd op een stappenplan om zo uw electronische sigaret te vinden welke het beste bij u past. Hieronder volgen de stappen. Onder elke stap proberen wij zo kort en duidelijk mogelijk te vertellen wat dit inhoud. De stappen zijn in onze webshop te filteren om zo ook weer makkelijk bij úw e-smoker te komen.

STAPPENPLAN

1.Starterset of gevorderd?
Ben u iemand wie voor het eerst een elektronische sigaret gaat aanschaffen? Dan adviseren wij in het beginsel een starterset. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk (vullen en dampen), snel klaar voor gebruik en prijs technisch ook interessant voor een beginner. Verwacht u meer van uw e-smoker? Wilt u bijvoorbeeld de hoeveelheid voltage (Hoeveelheid damp) & de hoeveelheid watage (Hoeveelheid smaak) regelen? Of wilt u de electronische sigaret zelf via uw computer kunnen instellen of misschien wel bellen met uw elektronische sigaret? Kies dan voor een gevorderden set.

2.Type sigaret?
Er bestaan in principe 3 verschillende e-sigaretten;

 1. de wegwerp sigaret (relatief duur)
 2. de electronische liquid sigaret (relatief goedkoop)
 3. de cartomizer e-sigaret. (relatief goedkoop)

De wegwerper is eenmalige te gebruiken en kan vervolgens weg worden gegooid. 
De electronische liquid sigaret werkt door de tank (clearomizer) te vullen met vloeistof (Liquid) en bestaat in feite uit 3 onderdelen: Accu, Clearomizer (tank om te vullen) en een mondstuk. Het interessante aan de electronische liquid sigaret is dat de liquid welke nodig is voor deze sigaret in ontzettend veel verschillende smaken en hoeveelheid nicotine te verkrijgen zijn en allemaal passen. Hierdoor kunnen ze dus helemaal op uw eigen wensen worden afgestemd.
De cartomizer e-smoker bestaat uit een accu en een cartomizer. Zeer gebruiksvriendelijk. Nadeel is dat de cartomizer van deze sigaretten beperkt te verkrijgen zijn en niet alle cartomizers passen op verschillende cartomizers sigaretten.

3.Type accu?
Een accu van een electronische sigaret is altijd navulbaar. Een accu bestaat uit een bepaalde inhoud, deze inhoud noemt men mAh. Over het algemeen is 1 mAh, 1 trekje. Dus aan een batterij met de inhoud van 900 mAh, kan men 900 keer hijsen.
Bent u een roker wie vaak hijst, adviseren wij een grote accu. U kunt natuurlijk ook voor een kleinere accu kiezen en deze regelmatig opladen.

4.Type clearomizer?
Kiest u voor een electronische liquid sigaret, dan is het type clearomizer belangrijk.
Er bestaan verschillende types clearomizer, ook wel "atomizer", "bovenkantje" of "tank" genoemd. Niet elke clearomizer past op elke losse accu. Let dus vooral of deze op uw type e-smoker past en let op of de clearomizer met lontje of zonder lontje is. En of de clearomizer over een losse of vaste coilhead beschikt.

 1. Lontje
  Een lontje binnen de clearomizer zorgt voor het filteren van de smaak en hoeveelheid damp. Op het moment dat beginnende e-rokers een hijs nemen zullen ze vaak een harde hijs nemen. Om te voorkomen dat hier teveel damp en smaak meekomt adviseren wij een clearomizer met lont. Deze filtert perfect en zorgt voor een prima smaak in uw mond.
 2. Zonder lontje
  Heeft de clearomizer geen lont zal de smaakbeleving heftiger en meer zijn. Word vaak geadviseerd aan de wat meer gevorderde rokers. 
 3. Coilhead
  Dit is een losse verdamper binnen de clearomizer. Elke clearomizer heeft er 1. Deze is in veel gevallen te vervangen, dus niet bij elke. Let hierbij op het type coilhead
  . Deze zijn speciaal voor bepaalde types clearomizers gemaak. Voordeel van een coilhead is dat er een betere verdamping plaatsvind en de coilhead zijn (beperkt) schoon te maken waardoor de clearomizer langer mee gaat.