opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Formula Jet-brander zilver-kleur

Artikelnr: 188215

Formula is de productent van aanstekers en overige rokersbenodigdheden. De Formula aansteker staat bekend om zijn handige functie.

27,50
Verzendkosten

Formula Jet-brander zilver

Formula aansteker uitklapbaar (Jetflame)

Onderdelen Formula

  • Gift-verpakking
  • Garantiebewijs (2 jaar)
  • Handleiding

Kleur:

  • Zilver

De Jetflame aansteker werd aan het begin van de jaren negentig uitgevonden en is een aansteker op gas. Een Jetflame aansteker kan men herkennen door de puntige blauwe vlam, als hij aangestoken wordt. Het is te vergelijken met de vlam van de turboaansteker, alleen is de verhouding 'zuurstof : gas' anders.


Techniek

De Jetflame aansteker is een drukkamer en komt daarmee overeen met de turbobrander, in tegenstelling tot de turboaansteker heeft de Jetflame geen spiraal. Er zit wel een ander patroon in de 'drukkamer'. Hierdoor is de verhouding 'zuurstof :gas' anders en ontstaat een kegelvormige (ruisende) blauwe vlam. Deze vlam heeft ook een veel hogere temperatuur dan een conventionele aansteker. De vlam is te vergelijken met die van een 'gasbrander'.


Eigenschappen

De Jetflame aanstekers hebben allemaal een piëzo-elektrische ontsteking. De vormgeving is vaak zo dat 'het brandergat' afsluit na gebruik. Omdat de vlam van de Jetflame veel heter is dan een normale of turbo-vlam is dit een erg gewild artikel bij menig sigarenroker. Verder waait de vlam van een Jetflame veel moeilijker uit dan die van een conventionele aansteker, zodat een Jetflame ook bij felle wind goed bruikbaar is.

Formula Jet-brander zilver-kleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items