opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Wij streven naar een hoge klant tevredenheid, mede daarom hanteren wij een soepel retourbeleid. Uiteraard kan het gebeuren dat een artikel anders is dan verwacht, daarom kunt u bij Aanstekerdeluxe uw bestelde artikelen omruilen voor een ander artikel of uw geld terug ontvangen. Hierbij worden geen extra verzendkosten gerekend voor de opnieuw opgestuurde artikelen. Op het moment dat u het artikel retour stuurt zijn de kosten voor uw rekening. 

Indien u een product achteraf niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product overeenkomstig de Wet overeenkomsten op afstand (wet kopen op afstand) binnen 14 dagen aan Aanstekerdeluxe.nl te retourneren. Na goede ontvangst van de door u retour gestuurde artikel(en) wordt het volledige bedrag z.s.m. op uw rekening overgemaakt. 


Wij verzoeken u vriendelijk uw retour of ruiling aan te melden via per mail.
Stuur een mail naar
 info@aanstekerdeluxe.nl

Bij een retourzending gelden de volgende voorwaarden:

1.  Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel compleet, ongebruikt en onbeschadigd is.
2.  Niet gebruikte artikelen mogen worden geretourneerd binnen 14 dagen.
3.  Alle artikelen moeten indien mogelijk in de originele verpakking worden teruggezonden.

4.  Alle retourzendingen dienen onder vermelding van het ordernummer en afzender te worden verstuurd.


Garantieprocedure  aanstekers

Functioneert een product niet meer zoals deze behoort te functioneren bestaat in veel gevallen de mogelijkheid om deze naar de fabrikant te sturen. Bij deze procedure zullen wij u indien nodig van dienst zijn. 

*Indien niet aan de bovengenoemde voorwaarden wordt voldaan, zijn wij helaas genoodzaakt om de retourzending te weigeren. U kunt het pakket, onder vermelding van het ordernummer, terugsturen naar:

Aanstekerdeluxe Retouren
Klaasstraat 37
5911JN Venlo